Totaalpakket hoogwaardige diensten

Bij Reym hebben we altijd een scherp oog voor de veranderende wensen en eisen van onze opdrachtgevers. We spelen daar actief op in met een totaalpakket aan hoogwaardige diensten die zorgvuldig zijn afgestemd op de praktijk van vandaag én morgen. Onze professionals staan garant dat alles vakkundig, volgens afspraak, wordt uitgevoerd. En natuurlijk met respect voor mens en milieu! U kunt er dan ook onder alle omstandigheden op rekenen dat tenminste aan alle wettelijke milieu- en veiligheidsvoorschriften is voldaan.

Total Care

Door expertise van de zusterbedrijven binnen Renewi te bundelen kan Reym een compleet dienstenpakket aanbieden van inzamelen, transporteren, reinigen, recyclen, verwerken en opslaan van (gevaarlijke) afvalstoffen. Inclusief alle benodigde administratieve handelingen. Relaties krijgen één factuur en hebben één vast aanspreekpunt. Simpel, duidelijk en efficiënt.

Industriële services

We zijn al jarenlang vertrouwd met de meest uiteenlopende industriële processen. Daardoor weten we als geen ander wat er bij komt kijken om installaties, systemen, leidingen, (opslag)tanks en productiehallen grondig te reinigen en de continuïteit te waarborgen. Hierbij maken we gebruik van het meest moderne materieel en een breed scala aan beproefde technieken.

Transport risicostoffen

Het vervoer van drogestoffen en vloeistoffen, verontreinigd slib en gevaarlijke afvalstoffen vereist speciale voorzorgsmaatregelen. Wij beschikken over gediplomeerde chauffeurs en een uitgebreid, eigentijds wagenpark dat aan de strengste eisen voldoet. Hierdoor kunnen we ook uw risicovolle transporten op veilige en milieuverantwoorde wijze verzorgen.

Afvalmanagement

Als specialist in industriële reiniging, zorgen we ook graag voor een gecontroleerde inzameling en verwerking van afval dat hierbij vrijkomt. Enkele van onze vestigingen zijn reeds voorzien van een geavanceerde AfvalBewerkingsInstallatie (ABI). Onze eigen locaties zijn bovendien allemaal toegerust voor het (inwendig) reinigen van tankauto’s en industriële onderdelen.