Over Reym

De Reym Groep is een innovatieve dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalstoffenmanagement. Met onze services geven we gericht invulling aan de milieuzorg die wet en samenleving van u verlangen.

Wij staan voor...

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door een actieve bijdrage te leveren aan een schoner en veiliger werk- en leefklimaat. Hierbij hanteren we de wettelijke voorschriften en officiële certificeringen als minimum eis.

Onze organisatie

We maken deel uit van Renewi plc, een waste-to-product organisatie die is ontstaan uit een fusie tussen Shanks Group plc. en Van Gansewinkel B.V. Deze organisatie omvat diverse gespecialiseerde milieuzorg- en afvalverwerkingsbedrijven. Waar mogelijk werken we samen en vullen we elkaar aan zodat we zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde weten te brengen.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

20 maart 2018

Peter Dilnot, afgestudeerd als werktuigbouwkundige, is zeker geen vreemde in de petrochemische industrie. Voor Shanks was hij directeur bij Gilbarco, marktleider in brandstofpompen en -dispensers, had hij er intensief mee te maken en hij voelt zich er nog steeds thuis. “Bij ieder bezoek aan een industrieel complex voel ik de spanning dat het gehele proces in control moet zijn. Ik zie ook de waarde van wat er plaatsvindt en het belang ervan voor onze maatschappij.”

9 maart 2018

Op vrijdag 9 maart jl. heeft bij een opdrachtgever in Duitsland een ongeval met fatale afloop plaatsgevonden. De nabestaanden van onze Reym collega zijn inmiddels geïnformeerd over deze buitengewoon droevige gebeurtenis.

Nieuwste downloads

Bekijk alle rapportages

15 februari 2018
13 februari 2017
17 juli 2017
13 juli 2016