Over Reym

De Reym Groep is een innovatieve dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalstoffenmanagement. Met onze services geven we gericht invulling aan de milieuzorg die wet en samenleving van u verlangen.

Wij staan voor...

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door een actieve bijdrage te leveren aan een schoner en veiliger werk- en leefklimaat. Hierbij hanteren we de wettelijke voorschriften en officiële certificeringen als minimum eis.

Onze organisatie

We maken deel uit van Renewi plc, een waste-to-product organisatie die is ontstaan uit een fusie tussen Shanks Group plc. en Van Gansewinkel B.V. Deze organisatie omvat diverse gespecialiseerde milieuzorg- en afvalverwerkingsbedrijven. Waar mogelijk werken we samen en vullen we elkaar aan zodat we zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde weten te brengen.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

15 mei 2018

Zeehavens leveren een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie. De overheid wil de positie van de havens dan ook graag versterken en het aantrekkelijk maken voor bedrijven om zich er te vestigen. Uiteraard is niet iedere haven hetzelfde. Wat onderscheidt ze, en welke toekomstplannen hebben zij? Een rondgang langs zes (zee)havens waar Reym actief is.

7 mei 2018

Door airfin banken op een juiste manier te reinigen kan de capaciteit ervan weer op een niveau worden gebracht dat dicht bij de ontwerpcapaciteit ligt.

Nieuwste downloads

Bekijk alle rapportages

15 februari 2018
13 februari 2017
17 juli 2017
13 juli 2016