Over Reym

De Reym Groep is een innovatieve dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalstoffenmanagement. Met onze services geven we gericht invulling aan de milieuzorg die wet en samenleving van u verlangen.

Wij staan voor...

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door een actieve bijdrage te leveren aan een schoner en veiliger werk- en leefklimaat. Hierbij hanteren we de wettelijke voorschriften en officiële certificeringen als minimum eis.

Onze organisatie

We maken deel uit van Renewi plc, een waste-to-product organisatie die is ontstaan uit een fusie tussen Shanks Group plc. en Van Gansewinkel B.V. Deze organisatie omvat diverse gespecialiseerde milieuzorg- en afvalverwerkingsbedrijven. Waar mogelijk werken we samen en vullen we elkaar aan zodat we zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde weten te brengen.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

5 juni 2018

REYM heeft vrijdag 1 juni jl. voor haar relaties in de regio Rotterdam een Demodag georganiseerd. Er was veel belangstelling voor de diensten en innovaties van Reym. Speciale aandacht ging uit naar de overkapte reinigingsstraat en de verschillende veiligheid verhogende diensten.

29 mei 2018

Op 9 maart jl. heeft tijdens werkzaamheden van Reym bij een opdrachtgever in Duitsland tot onze grote spijt een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Een van onze medewerkers is tijdens het reinigen van een warmtewisselaar met 1LTC machine geraakt door een hogedruk waterstraal en vrijwel onmiddellijk daarna overleden.

Nieuwste downloads

Bekijk alle rapportages

15 februari 2018
13 februari 2017
17 juli 2017
13 juli 2016