Industriële reiniging

Industriële reiniging is het reinigen van installaties, systemen, verstopte leidingen, tanks en ruimten zoals fabrieken. Reym is gespecialiseerd in industrieel reinigen, waarbij gebruik gemaakt wordt van het modernste materieel en reinigingstechnieken.

Hogedruk reiniging

Een veel gebruikte reinigingstechniek is het reinigen met water onder hoge druk. Door jarenlange ervaring, gespecialiseerd materieel en deskundig personeel mag hogedruk reinigen met recht een van de specialiteiten van Reym genoemd worden.

Terug naar boven

Vacuumreiniging

Ook vacuümreinigen speelt een belangrijke rol in de industriële reiniging. Met speciaal ontwikkelde voertuigen met een grote zuigcapaciteit kunnen al uw vaste en vloeibare stoffen snel en probleemloos worden opgezogen.

Terug naar boven

Chemisch technisch reinigen

Reym maakt gebruik van chemisch technisch reinigen wanneer er chemicaliën nodig zijn om een volledige inwendige reiniging van koelers, vaten, kolommen en leidingwerk te garanderen.

Terug naar boven

LSA-verwijderen

Ook voor off- en onshore decontaminatiewerkzaamheden kunt u bij Reym terecht. Wij zijn u graag van dienst bij de inspectie, LSA - decontaminatie en ontmanteling van installaties bij u op locatie.

Terug naar boven

Offshore activiteiten

Reym kan haar werkzaamheden zowel on- als offshore voor u uitvoeren. Met deskundig personeel en gespecialiseerd materieel kunnen wij u een complete dienstverlening bieden.

Terug naar boven

Shutdown management

Reym is u graag van dienst met het uitvoeren van al uw reinigingswerkzaamheden tijdens een bedrijfsstop, zowel in Nederland als in het buitenland. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte reiniging in zo kort mogelijke tijd.

Terug naar boven

Rioolreiniging

De rioolreiniging wordt met net zoveel zorg en expertise uitgevoerd als onze andere werkzaamheden. Wij inspecteren, rapporteren en reinigen, zowel bij calamiteiten als periodiek onderhoud. Alles natuurlijk in nauw overleg met de klant.

Terug naar boven

Reiniging van persoonlijke beschermingsmiddelen

Reym heeft een speciale ruimte ingericht om kwikvervuilde persoonlijke beschermingsmiddelen en materialen te reinigen. Bij werkzaamheden onder kwikverdachte omstandigheden is het van groot belang dat er 100% zekerheid is over de werking van de te gebruiken persoonlijke beschermingsmiddelen.

Terug naar boven