Chemisch technisch reinigen

Reym maakt gebruik van chemisch technisch reinigen wanneer er chemicaliën nodig zijn om een volledige inwendige reiniging van koelers, heaters, vaten, kolommen en leidingwerk te garanderen.

Het chemisch reinigen vindt plaats door gebruik te maken van een circulatie-unit, die op de te reinigen installatie wordt aangesloten. Deze circulatie-units zijn voorzien van mechanical seals, waardoor een eventuele lekkage uitgesloten is.

Analyse en metingen

Door analyse vooraf bepaalt Reym de samenstelling van de te gebruiken chemicaliën. Tijdens de werkzaamheden zelf worden metingen verricht om te bepalen wanneer de verontreiniging definitief verwijderd is. Na afloop van de reinigingswerkzaamheden ontvangt de opdrachtgever een gedetailleerd reinigingsverslag van Reym.

Totaalpakket

Reym biedt u een totaalpakket aan. Onze medewerkers, die onder andere in het bezit zijn van het landelijk erkende diploma "flensmonteur", verzorgen de bijkomende werkzaamheden graag voor u. Ook voor de transport en verwerking, van de tijdens de chemische reinigingswerkzaamheden ontstane afvalvloeistoffen, kunt u bij ons terecht. Wij werken hiervoor nauw samen met ons zusterbedrijf Afvalstoffen Terminal Moerdijk.