Shut down management

Met name in de petrochemische industrie worden de productieprocessen regelmatig stopgezet voor inspectie en onderhoud. Een korte shut down periode is dan van groot (economisch) belang.
Reym heeft de kennis en ervaring om in een korte periode alle voorkomende reinigingswerkzaamheden tijdens de stopzetting van de productieprocessen, zowel in binnen- als buitenland, in goede en verantwoorde banen te leiden.

Grondig en snel

Op de locatie richten wij een complete spuitplaats in, op zodanige wijze, dat er gelijktijdig verschillende bundels gereinigd kunnen worden. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op, waardoor de benodigde shut down periode tot een minimum gereduceerd wordt.
Onze geavanceerde apparatuur reinigt grondig en snel en is in staat zowel in- als uitwendig te reinigen. De reiniging van warmtewisselaars, torens, airfinbanken, reactoren en vaten nemen wij graag voor onze rekening.

Kwaliteit en veiligheid

Voorafgaande aan de werkzaamheden wordt een projectteam samengesteld, die de diverse voorkomende werkzaamheden inventariseert, inplant en voorbereidt. Onze medewerkers maken een draaiboek met de werkprocedure, waardoor wij niet alleen zeer efficiënt werken, maar ook veel aandacht besteden aan de kwaliteit en de veiligheid.

Reym staat voor een veilige inzet van personeel en materieel. Ons personeel wordt breed opgeleid, ons materieel is volledig gecertificeerd en voldoet aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften.