Verantwoord schoon met Reym

Reym staat al meer dan een halve eeuw voor professionele industriële reiniging. Ook hebben we een ruime ervaring in veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. Samen met gespecialiseerde zusterbedrijven, nemen we voor steeds meer organisaties zelfs de totale milieudienstverlening uit handen.

Landelijk netwerk

Met meer dan 700 enthousiaste en betrokken medewerkers zijn we ook u graag van dienst. Ongeacht waar in Nederland u actief bent. Naast ons hoofdkantoor in Amersfoort bedienen we onze klanten vanuit 3 regio's met een aantal multiservice vestigingen en operationele dependances.

Hoog gekwalificeerd

Een groeiend milieubewustzijn heeft de afgelopen decennia tot veel nieuwe wet- en regelgeving geleid. Onze mensen zijn hier volledig mee vertrouwd. En door te blijven investeren in hun kennis en vaardigheden, zorgen we dat ze altijd werken volgens de meest recente inzichten en richtlijnen. In combinatie met een klantgerichte instelling en een hoog kwaliteitsbesef, staat dit garant voor een vakkundige en betrouwbare dienstverlening.

Blijvend verbeteren

Om de milieuzorg in het belang van volgende generaties naar een nóg hoger plan te tillen, zoeken we doorlopend naar concrete verbeterpunten. Daarom onderwerpen we onze werkzaamheden geregeld aan een kritisch onderzoek. De inzichten die we hierbij opdoen inspireren niet alleen tot optimalisering van onze bestaande diensten. Maar leiden ook tot innovatieve nieuwe diensten.

Persoonlijk kennismaken

Graag nodigen we u uit om via deze website nader met ons kennis te maken. Wilt u meer weten over Reym of een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Neem dan contact op via ons centrale informatienummer: 033 – 455 88 90