Renewi

Reym vormt samen met Afvalstoffen Terminal Moerdijk de divisie Hazardous Waste, onderdeel van Renewi plc. Met meer dan 8.000 medewerkers in negen landen in Europa en Noord-Amerika, beschikt Renewi over veel kennis met een uitgebreid aanbod van afvalbeheerproducten en -diensten.

Gebundelde kracht

Renewi bestaat uit gespecialiseerde milieuzorg- en afvalverwerkingsbedrijven die in kennis en capaciteiten complementair zijn. Daar waar nodig ondersteunen we elkaar en werken we nauw samen. Door deze bundeling van krachten kunnen we onze opdrachtgevers een totaalpakket bieden. Waarbij we de regie in handen leggen van één contactpersoon die alle activiteiten voor u coördineert en efficiënt op elkaar afstemt.

Hoge milieustandaard

Voor alle onderdelen van Renewi geldt dat ze een hoge milieustandaard in acht nemen. Dat blijkt niet alleen uit de moderne technische installaties en de ISO-14001 certificeringen. Maar ook uit de werkwijze en mentaliteit van alle medewerkers. Bij investeringsbeslissingen en acquisities wegen kwaliteits- en milieunormen vaak net zo zwaar als financiële criteria.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de divisie Hazardous Waste? Kijk dan op www.hazardouswaste.nl En voor informatie over Renewi plc kunt u terecht op www.renewiplc.com