Nummer één in Europa

Als dochteronderneming van Shanks Nederland, behoren we tot de Shanks Group. Met een omzet van meer dan 750 miljoen euro per jaar is dit de grootste onafhankelijke, beursgenoteerde afvaldienstverlener van Europa. De Shanks Group telt ruim 4.000 medewerkers en biedt een breed scala aan duurzame milieu-oplossingen. Waaronder het (her)winnen van energie en grondstoffen uit afval.

Gebundelde kracht

Shanks Nederland bestaat uit gespecialiseerde milieuzorg- en afvalverwerkingsbedrijven die in kennis en capaciteiten complementair zijn. Daar waar nodig ondersteunen we elkaar en werken we nauw samen. Door deze bundeling van krachten kunnen we onze opdrachtgevers een totaalpakket bieden. Waarbij we de regie in handen leggen van één contactpersoon die alle activiteiten voor u coördineert en efficiënt op elkaar afstemt.

Hoge milieustandaard

Voor alle Shanks bedrijven geldt dat ze een hoge milieustandaard in acht nemen. Dat blijkt niet alleen uit de moderne technische installaties en de ISO-14001 certificeringen. Maar ook uit de werkwijze en mentaliteit van alle medewerkers. Bij investeringsbeslissingen en acquisities wegen kwaliteits- en milieunormen vaak net zo zwaar als financiële criteria.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Shanks Nederland? Kijk dan op www.shanks.nl En voor informatie over de internationale Shanks Group plc kunt u terecht op www.shanks.co.uk

Over Reym

De Reym Groep is een grote vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Bij Reym werken 600 medewerkers, die hun professionele talenten inzetten om onze opdrachtgevers een hoogwaardig product te leveren. Reym verbetert continu om er voor te zorgen dat werkzaamheden veiliger en efficiënter worden uitgevoerd én minder belastend zijn voor mens en milieu.

Contactgegevens


Klik hier voor al onze vestigingen

REYM (hoofdkantoor)
Postbus 1545, 3800 BM Amersfoort
Computerweg 12d, 3821 AB Amersfoort
Tel.: 033 – 455 88 90
Fax: 033 – 456 25 81
E-mail: amersfoort@reym.nl

© reym 2017