Nieuws

21 september 2017

Wie op NAM-locaties komt, kent ze vast; de grijze trucks met signaaloranje bumpers. Het zijn de vrachtwagens van Reym, het bedrijf waarmee NAM al bijna 65 jaar samenwerkt. Dat begint in 1953 als NAM Marginus Reijm vraagt om tanktransporten te regelen. Enthousiast start de jonge ondernemer een eenmanstransportbedrijfje. Anno 2017 is Reym een Total Care-bedrijf met bijna 550 medewerkers.

18 september 2017

Voor een van onze opdrachtgevers hebben wij recent een grote met crude vervuilde tank gereinigd. De totaal te reinigen oppervlakte, tankwand en bodem, bedroeg 5.000 m². De tank moest in verband met een productwissel inwendig worden gereinigd en zodanig schoon opgeleverd worden dat deze vrij was van aanhangend vuil en chloride.

20 juli 2017

‘Sterk door samenwerking’ is de rode draad door het verslag. De uitrol van de Total Care dienstverlening gaat sneller dan verwacht en ook onze innovaties die zich richten op het vergroten van de efficiëntie en veiligheid werpen hun vruchten af. De recente fusie van Shanks met Van Gansewinkel biedt nieuwe kansen.

18 juli 2017

In het nieuwe SIR magazine op krantenformaat een achtergrondartikel over de SIR Company Safety Award. Deze award wordt uitgereikt aan bedrijven die zich continu uitzonderlijk inspannen om de veiligheid op de werkvloer te bevorderen.

17 juli 2017

Niets missen op het gebied van zero (E)mission? Reym HMVT reinigt voor u vervuilende dampen en andere deelstromen die vrijkomen tijdens reinigingswerkzaamheden.

4 juli 2017

--- In tegenstelling tot eerdere berichtgeving in de media is er geen verhoogde radioactiviteit gemeten door de aanwezige overheidsdiensten. Het terrein is daaropvolgend vrijgegeven door de autoriteiten en hierna gereinigd door Reym. ---

3 juli 2017

Heden, omstreeks 14.00 uur, heeft zich een explosie voorgedaan op onze locatie Reym Beverwijk tijdens het leegzuigen van een vat met actief kool. Er waren twee medewerkers aanwezig in de nabijheid van het vat tijdens de explosie. Beide medewerkers zijn onderzocht door ambulance personeel, naar het zich laat aanzien zijn er geen verwondingen. Het actief kool was verontreinigd met onder andere laag stralend radioactieve vervuiling (LSA), de omgeving is afgezet en er is geen direct gevaar voor de omgeving. Er zal nader onderzoek verricht worden naar de oorzaak van dit incident. Nadere berichtgeving volgt zodra meer bekend is.

26 juni 2017

Eind vorige week zijn door DNV-GL de externe audits van Reym en Van Gansewinkel Industrial Services (VGIS) afgerond. De audits zijn succesvol verlopen en de auditoren waren onder de indruk van onze performance en transparantie.

2 juni 2017

Eind februari is de fusie tussen Shanks en Van Gansewinkel een feit geworden. Dankzij de samensmelting van twee mooie bedrijven, is een speler op de markt ontstaan die door deze bundeling van krachten nog sterker is geworden! Een mooi voorbeeld hiervan betrof een grootschalig industrieel reinigingsproject dat in de maand mei door Reym en VGIS gezamenlijk is uitgevoerd bij een tankterminal in Amsterdam.

12 mei 2017

De Reym (industriële) wasstraat is een uitgebreide reinigingsstraat voor industrieel vervuilde objecten. Met een diversiteit aan reinigingstechnieken, zoals ultrasoon reinigen, chemisch technisch reinigen of hogedruk reinigen, zijn wij in staat om vervuilde objecten schoon te maken en te conditioneren.