Nieuws

20 maart 2018

Peter Dilnot, afgestudeerd als werktuigbouwkundige, is zeker geen vreemde in de petrochemische industrie. Voor Shanks was hij directeur bij Gilbarco, marktleider in brandstofpompen en -dispensers, had hij er intensief mee te maken en hij voelt zich er nog steeds thuis. “Bij ieder bezoek aan een industrieel complex voel ik de spanning dat het gehele proces in control moet zijn. Ik zie ook de waarde van wat er plaatsvindt en het belang ervan voor onze maatschappij.”

9 maart 2018

Op vrijdag 9 maart jl. heeft bij een opdrachtgever in Duitsland een ongeval met fatale afloop plaatsgevonden. De nabestaanden van onze Reym collega zijn inmiddels geïnformeerd over deze buitengewoon droevige gebeurtenis.

9 maart 2018

Reym beschikt in Rotterdam sinds kort over een overkapte reinigingsstraat voorzien van een bovenloopkraan. Met "Alles onder 1 dak" kunnen wij onze relaties nog beter ontzorgen bij al hun reinigingsvraagstukken. Voor alle objecten die hier vuil binnenkomen kunnen wij ervoor zorgen dat zij weer schoon worden opgeleverd.

6 maart 2018

Olympisch kampioene Anna van der Breggen won afgelopen jaar bijna alles wat ze had willen winnen. Het leverde haar veel lof en aandacht op. Als geen ander weet ze dat ze haar succes echter mede heeft te danken aan haar ploeggenoten, zoals Jip van den Bos. “Aan de top is samenwerking superbelangrijk.” Dat ervaart ook Reym. Samenwerking en een goede voorbereiding leiden tot resultaat.

27 februari 2018

Afgelopen jaar zijn Shanks en Van Gansewinkel samen-gegaan tot een nieuw bedrijf: Renewi. De nieuwe naam en het logo komt u steeds vaker tegen. Voor Reym betekent de fusie dat we onze diensten kunnen ver-breden en onze beschikbaarheid voor klanten door schaalgrootte is verruimd. De timing van de fusie was perfect, want de aan trek kende economie geeft de lang verwachte impuls aan de industrie. Door de samenvoeging van Reym en VGIS (Van Gansewinkel Industrial Services) kunnen we goed beantwoorden aan de toenemende vraag.

23 februari 2018

Op donderdag 22 februari jl. heeft Reym met de inzending "Succesvolle lancering Non-man entry systeem" de CASOS Golden Best Practice award gewonnen. Met de inzet van de scanjet hebben we een reductie van betreding kunnen realiseren van 85%!

15 februari 2018

Deze week bij onze relaties op de mat, de nieuwe ReymTime! Vol met verhalen over samenwerken, nieuwe technologieën en ontwikkelingen in de markt.

15 februari 2018

Voor een klant in Rotterdam heeft Reym het gehele rioolsysteem tot op de centimeter nauwkeurig in kaart gebracht en geïnspecteerd.

8 februari 2018

Wij zijn, net als onze klanten, kritisch op de kwaliteit van onze dienstverlening. Recent hebben wij aan onze imposante lijst van certificaten een nieuw certificaat mogen toevoegen.

5 februari 2018

Onze Camera Inspectie wagen is voorzien van diverse zelfrijdende camera’s die gevuld zijn met stikstof. De meeste camera’s zijn geschikt voor inspecties in ZONE 1, onze Camera Inspectie wagen is tevens voorzien van een ZONE 0 camera.