Nieuws

15 mei 2018

Zeehavens leveren een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie. De overheid wil de positie van de havens dan ook graag versterken en het aantrekkelijk maken voor bedrijven om zich er te vestigen. Uiteraard is niet iedere haven hetzelfde. Wat onderscheidt ze, en welke toekomstplannen hebben zij? Een rondgang langs zes (zee)havens waar Reym actief is.

7 mei 2018

Door airfin banken op een juiste manier te reinigen kan de capaciteit ervan weer op een niveau worden gebracht dat dicht bij de ontwerpcapaciteit ligt.

2 mei 2018

In het onlangs gehouden klanttevredenheidsonderzoek waarderen onze relaties de dienstverlening van Reym met een 8,3. Dit is hoger dan het vorige onderzoek en wij zijn dan ook verheugd dat wij, ondanks de afgelopen hectische tijden, beter hebben gepresteerd.

1 mei 2018

De reinigingsstraat bij het Total Care Centre van Reym in Rotterdam is recent uitgebreid met een overkapping en twee bovenloopkranen. Dit stelt het bedrijf in staat klanten nog beter van dienst te zijn met behulp van het Total Care Concept. Ron Grobecker van Reym legt Europoort Kringen uit hoe dit werkt. “Wij ontzorgen de klant volledig.”

24 april 2018

Mark Bayers, HSE-manager bij Heerema Marine Contractors: “Reym heeft veel sterke kanten, maar als ik er één moet noemen, dan kies ik de wijze waarop ze omgaan met veiligheid. Zowel die van hun eigen mensen en van anderen, als die van het milieu."

17 april 2018

In het Engelse Bacton staat een gasontvangstinstallatie van Shell. Om de leidingen van de slug catcher te kunnen inspecteren, heeft Reym ze eerst grondig gereinigd. De leidingen lopen ondergronds iets omhoog. Daarom kreeg een ingenieuze techniek van Reym de voorkeur.

10 april 2018

Reym heeft veilig werken hoog in het vaandel staan en wij zijn dan ook continu aan het ontwikkelen en innoveren op dit gebied. De ontvangen CASOS Best Practice award voor ons Non man entry systeem moedigt ons aan op deze weg door te gaan.

5 april 2018

Waar twee bedrijven samengaan, moeten ook bedrijfs-culturen worden samengevoegd. Er komen nieuwe collega’s, soms een andere werkplek, de huisstijl wordt aangepast. Hoe kom je samen tot een nieuwe, succesvolle organisatie? Fred Muller en Jaap Boonstra geven in ReymTime hun visie.

29 maart 2018

Op 9 maart jl. heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden bij een opdrachtgever van Reym in Duitsland. Hierbij is helaas een medewerker van Reym overleden. Samen met de opdrachtgever zijn wij direct gestart met een onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

27 maart 2018

Jan van den Nieuwendijk, Teamlead Technical Services Odfjell: "Ultrasoon reinigen is een innovatie die Reym zelf heeft ontwikkeld, maar die ons uitstekend van pas komt."