Total Care Centre Rotterdam: "Alles onder 1 dak"

Reym beschikt in Rotterdam sinds kort over een overkapte reinigingsstraat voorzien van een twee bovenloopkranen die ieder 12,5 ton kunnen dragen. Met "Alles onder 1 dak" kunnen wij onze relaties nog beter ontzorgen bij al hun reinigingsvraagstukken. Voor alle objecten die hier vuil binnenkomen kunnen wij ervoor zorgen dat zij weer schoon worden opgeleverd.
Ons Total Care Centre aan de Theemsweg in Rotterdam beschikt over verschillende reinigingstechnieken waarmee wij allerlei vervuilde objecten kunnen reinigen. Van groot tot klein, van leidingwerk tot warmtewisselaars en van veiligheidskleppen tot lamellen-pakketten. Of het nu licht of zwaar vervuild is, wij verzorgen de juiste reiniging, het transport en afvalmanagement.

Met een diversiteit aan reinigingstechnieken, zoals ultrasoon reinigen, chemisch technisch reinigen of hogedruk reinigen, zijn wij in staat om vervuilde objecten schoon te maken en te conditioneren. Wanneer het toepassen van een enkelvoudige reinigingsmethode onvoldoende blijkt, kiezen wij ter plekke voor een combinatie van methoden. Met de bovenloopkranen kan het hele werkgebied bereikt worden. Zo kan de reinigingsstraat optimaal ingezet worden.

Met de bouw van een overkapping en een bovenloopkraan boven de verschillende reinigingstechnieken (de reinigingsstraat) is het Total Care Centre nog beter uitgerust voor een optimale dienstverlening aan onze relaties.

De voordelen van Alles onder 1 dak op een rij:


  • Alle reinigingsmethodieken op één locatie.
  • Eigen hijsinrichting.
  • Korte lijnen in communicatie.
  • Korte doorlooptijd.
  • Vrijkomende afvalstoffen worden op onze eigen Afval Bewerkingsinstallatie (ABI) ingenomen en bewerkt voor eindverwerking.
  • Expertise en deskundigheid in eigen huis.
  • Eigen lay-down area voor tijdelijke opslag.

Oftewel, Total Care in de breedste zin des woord.

Wat kunt u van ons verwachten?

In overleg gaan wij altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw reinigingsvraagstuk. Wij verzorgen voor u de juiste reiniging, het transport en afvalmanagement. Alles onder één dak en uitgevoerd tegen het meest gunstige tarief.

En wilt u vastlegging door middel van reinigings-documentatie, ook dat kan! Wij regelen het voor u.

Geïnteresseerd?

Bel ons voor een vrijblijvend reinigingsvoorstel met prijsopgave.

Waar bevindt zich de reinigingsstraat?

Total Care Centre Rotterdam

Theemsweg 32, 3197 KM Rotterdam

Telefoon: 010-2961111 E-mail: rotterdam@reym.nl