Innovatiedag Reym Delfzijl

Nader kennismaken met de duurzame innovaties van Reym - Op een laagdrempelige manier konden relaties van Reym Delfzijl afgelopen vrijdag nader kennismaken met verschillende duurzame innovaties. Zo'n 150 geïnteresseerden werden in groepen rondgeleid over het zonovergoten terrein. Onder deskundige leiding konden zij zo allerlei nieuwe technieken, machines en reinigingsmogelijkheden live in werking zien.

Er was grote belangstelling voor het Non man entry systeem. Reym heeft veilig werken hoog in het vaandel staan en wij zijn dan ook continu aan het ontwikkelen en innoveren op dit gebied. Met het Non man entry systeem zorgen wij ervoor dat onze medewerkers zo veilig mogelijk hun werk kunnen doen. Door dit tankreinigingssysteem kunnen wij een reductie in tankbetredingen realiseren van 85% waardoor de gezondheid en veiligheid van ons personeel aanzienlijk wordt verbeterd en de activiteiten en logistiek worden vereenvoudigd.

Ook (half)automatisch reinigen en Industrial Latex werden uitvoerig gedemonstreerd. Mooie voorbeelden van reinigingsoplossingen die minder belastend zijn voor mens en milieu.

Geanimeerde gesprekken, prima catering en gastvrije, enthousiaste Reym medewerkers maakten de dag compleet.