Toekomst Reym

Voor onze klanten verzorgen we met veel passie de industriële reiniging, transport en duurzame verwerking van afvalstoffen. Reym B.V. doet dit samen met haar zusterbedrijven onder de vlag van onze moedermaatschappij Renewi. Wij willen u via deze weg informeren over een belangrijke ontwikkeling, waarvan u wellicht via de media al kennis heeft genomen. Donderdag 8 november heeft de CEO van Renewi, Peter Dilnot, aangekondigd dat Reym verkocht zal worden.

De industriële dienstverlening van Reym past niet in de visie van Renewi, die zich presenteert als toonaangevend ‘waste-to-product’ bedrijf. Het verkoopproces zal starten begin 2019. Reym zal onderdeel blijven van de Hazardous Waste divisie totdat de verkoop is afgerond.

De directie van Reym heeft kennisgenomen van het besluit van de moedermaatschappij Renewi, maar ziet met alle vertrouwen de toekomst tegemoet. Niet voor niets zijn wij al meer dan 65 jaar een marktleider in de industriële dienstverlening.

Mocht u door de recente ontwikkelingen vragen hebben, dan zijn wij bereikbaar via de bij u bekende contactpersoon of via Nick Kappen (Manager Customer Relations) te bereiken via Reym Amersfoort 033-4558890.

Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en houden u op de hoogte over de ontwikkelingen. De komende periode zullen wij toegevoegde waarde blijven leveren door onze hoogwaardige dienstverlening.Industrial Services our concern.

 

Directie Reym B.V.