Maak kennis met de doorontwikkelde crawler

Voor het verwijderen van de rubberen coating in een 11 meter hoge zuurtank met een diameter van 10 meter heeft Reym haar nieuwe crawler ingezet. Met een druk van 2500 bar zijn de wanden van de tank gereinigd.

De doorontwikkelde crawler is op een aantal punten verbeterd ten opzichte van de eerdere versie. Voor meer stabiliteit en wendbaarheid heeft de crawler vier wielen in plaats van drie. De magneten die voorheen in de wielen zaten, zijn verplaatst naar tussen de wielen. Dit zorgt voor een grotere kleefkracht en meer tractie. Om het zicht te verbeteren op de tankwand zijn er twee LED-balken die naar voren en achteren schijnen aangebracht. De huidige crawler is uitgevoerd met een vacuümschelp, deze zorgt voor een betere afvoer van de vervuiling. Qua afmeting is de crawler zo gebouwd dat hij door een mangat van 60 cm past. Indien nodig kan de vierwieler ook worden uitgerust met een swingarm voorzien van roterende spuitkop.

Wij denken met deze upgrade onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn, waarbij wij kwaliteit, veiligheid en milieu hoog in het vaandel hebben staan.

Niet voor niets hanteren wij de slogan Industrial Services our concern.


De nieuwe crawler in bedrijf