Over Reym

De Reym Groep is een innovatieve dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalstoffenmanagement. Met onze services geven we gericht invulling aan de milieuzorg die wet en samenleving van u verlangen.

Wij staan voor...

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door een actieve bijdrage te leveren aan een schoner en veiliger werk- en leefklimaat. Hierbij hanteren we de wettelijke voorschriften en officiële certificeringen als minimum eis.

Onze organisatie

We maken deel uit van Shanks Nederland. Deze organisatie omvat diverse gespecialiseerde milieuzorg- en afvalverwerkingsbedrijven. Waar mogelijk werken we samen en vullen we elkaar aan zodat we zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde weten te brengen.

Industrial Services our concern

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

26 juni 2017

Eind vorige week zijn door DNV-GL de externe audits van Reym en Van Gansewinkel Industrial Services (VGIS) afgerond. De audits zijn succesvol verlopen en de auditoren waren onder de indruk van onze performance en transparantie.

2 juni 2017

Eind februari is de fusie tussen Shanks en Van Gansewinkel een feit geworden. Dankzij de samensmelting van twee mooie bedrijven, is een speler op de markt ontstaan die door deze bundeling van krachten nog sterker is geworden! Een mooi voorbeeld hiervan betrof een grootschalig industrieel reinigingsproject dat in de maand mei door Reym en VGIS gezamenlijk is uitgevoerd bij een tankterminal in Amsterdam.

Nieuwste downloads

Bekijk alle rapportages

13 februari 2017
10 maart 2016
13 juli 2016
8 oktober 2015

Over Reym

De Reym Groep is een grote vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Bij Reym werken 600 medewerkers, die hun professionele talenten inzetten om onze opdrachtgevers een hoogwaardig product te leveren. Reym verbetert continu om er voor te zorgen dat werkzaamheden veiliger en efficiënter worden uitgevoerd én minder belastend zijn voor mens en milieu.

Contactgegevens


Klik hier voor al onze vestigingen

REYM (hoofdkantoor)
Postbus 1545, 3800 BM Amersfoort
Computerweg 12d, 3821 AB Amersfoort
Tel.: 033 – 455 88 90
Fax: 033 – 456 25 81
E-mail: amersfoort@reym.nl

© reym 2017