Over Reym

De Reym Groep is een innovatieve dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalstoffenmanagement. Met onze services geven we gericht invulling aan de milieuzorg die wet en samenleving van u verlangen.

Wij staan voor...

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door een actieve bijdrage te leveren aan een schoner en veiliger werk- en leefklimaat. Hierbij hanteren we de wettelijke voorschriften en officiële certificeringen als minimum eis.

Onze organisatie

We maken deel uit van Renewi plc, een waste-to-product organisatie die is ontstaan uit een fusie tussen Shanks Group plc. en Van Gansewinkel B.V. Deze organisatie omvat diverse gespecialiseerde milieuzorg- en afvalverwerkingsbedrijven. Waar mogelijk werken we samen en vullen we elkaar aan zodat we zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde weten te brengen.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

5 april 2019

"Eenvoudig was het niet: het reinigen van een opslagtank van Sabic met flinke vastgekoekte vervuiling. Maar dankzij de gekozen non-man entry-techniek hoefden de betrokken Reym-professionals minder vaak de tank in."

2 april 2019

Alle ins en outs over het Reym non-man entry systeem op 9, 10 en 11 april a.s. op de Maintenance NEXT beurs in Ahoy Rotterdam. Kom alles te weten over de voordelen van de scanjet, het mangatkanon en de reinigingsrobot.

Nieuwste downloads

Bekijk alle rapportages

19 februari 2019
15 februari 2018
4 september 2018
17 juli 2017