Over Reym

De Reym Groep is een innovatieve dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalstoffenmanagement. Met onze services geven we gericht invulling aan de milieuzorg die wet en samenleving van u verlangen.

Wij staan voor...

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door een actieve bijdrage te leveren aan een schoner en veiliger werk- en leefklimaat. Hierbij hanteren we de wettelijke voorschriften en officiële certificeringen als minimum eis.

Onze organisatie

We maken deel uit van Renewi plc, een waste-to-product organisatie die is ontstaan uit een fusie tussen Shanks Group plc. en Van Gansewinkel B.V. Deze organisatie omvat diverse gespecialiseerde milieuzorg- en afvalverwerkingsbedrijven. Waar mogelijk werken we samen en vullen we elkaar aan zodat we zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde weten te brengen.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

22 december 2017

Onlangs hebben wij weer de tweejaarlijkse FPAL audit afgerond. Was de score bij de vorige audit al goed -op alle genoemde onderdelen gemiddeld een ruime negen- deze keer ligt die zelfs nog hoger. Kortom, een resultaat waar wij heel trots op zijn, niet in de laatste plaats omdat deze voor onze klanten een belangrijke graadmeter is.

11 december 2017

Vorige week organiseerde GLT-PLUS in nauwe samenwerking met haar partners een overzichtsmarkt op het NAM kantoor te Assen. De markt geeft op een laagdrempelige manier een overzicht van innovaties en verbeteringen die afgelopen jaren op succesvolle wijze zijn geïntroduceerd. Tijdens deze dag heeft Reym haar non-man entry tankreiniging onder de aandacht gebracht.

Nieuwste downloads

Bekijk alle rapportages

13 februari 2017
10 maart 2016
17 juli 2017
13 juli 2016