Over Reym

De Reym Groep is een innovatieve dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalstoffenmanagement. Met onze services geven we gericht invulling aan de milieuzorg die wet en samenleving van u verlangen.

Wij staan voor...

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door een actieve bijdrage te leveren aan een schoner en veiliger werk- en leefklimaat. Hierbij hanteren we de wettelijke voorschriften en officiële certificeringen als minimum eis.

Onze organisatie

We maken deel uit van Renewi plc, een waste-to-product organisatie die is ontstaan uit een fusie tussen Shanks Group plc. en Van Gansewinkel B.V. Deze organisatie omvat diverse gespecialiseerde milieuzorg- en afvalverwerkingsbedrijven. Waar mogelijk werken we samen en vullen we elkaar aan zodat we zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde weten te brengen.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

19 februari 2019

Deze ReymTime staat Jan Lammers op de cover. In het magazine een interview met hem over het belang van zelfkritiek en zijn waardering voor échte professionals. Een mooi bruggetje naar onze eigen Reym professionals. Ook zij komen uitvoerig aan het woord over de huidige ‘Ik ben een Pro’ campagne. Maar we kijken uiteraard ook breder. Wat betekent bijvoorbeeld het Energieakkoord voor de chemische industrie? En hoe kun je door beter samen te werken slimmer, duurzamer en veiliger werken?

4 februari 2019

Geothermie (aardwarmte) wordt steeds vaker gebruikt voor het verwarmen van huizen, kassen en industrie. Het is een duurzaam en schoon alternatief voor aardgas en draagt bij aan onze energie-onafhankelijkheid en een schoon milieu. Reym biedt verschillende ondersteunende diensten tijdens de booractiviteiten maar ook daarna, als de geothermische put in bedrijf is. Denk daarbij aan het aanmaken en opslaan van boorspoelingen, het reinigen van leidingen en installaties en het decontamineren van NORM vervuiling (Naturally Occurring Radioactive Material).

Nieuwste downloads

Bekijk alle rapportages

19 februari 2019
15 februari 2018
4 september 2018
17 juli 2017