Over Reym

De Reym Groep is een innovatieve dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalstoffenmanagement. Met onze services geven we gericht invulling aan de milieuzorg die wet en samenleving van u verlangen.

Wij staan voor...

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door een actieve bijdrage te leveren aan een schoner en veiliger werk- en leefklimaat. Hierbij hanteren we de wettelijke voorschriften en officiële certificeringen als minimum eis.

Onze organisatie

We maken deel uit van Renewi plc, een waste-to-product organisatie die is ontstaan uit een fusie tussen Shanks Group plc. en Van Gansewinkel B.V. Deze organisatie omvat diverse gespecialiseerde milieuzorg- en afvalverwerkingsbedrijven. Waar mogelijk werken we samen en vullen we elkaar aan zodat we zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde weten te brengen.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

19 september 2018

De week van 17 september is Safety Week bij Renewi. In deze week staan we met elkaar nog eens extra stil bij het belang van veilig werken. De Life Saving Rules (LSR) staan hierbij centraal.

17 september 2018

Afgelopen zaterdag organiseerde het toonaangevende waste-to-product bedrijf Renewi het Geen Afval Festival in Drachten.

Nieuwste downloads

Bekijk alle rapportages

15 februari 2018
13 februari 2017
4 september 2018
17 juli 2017