Over Reym

De Reym Groep is een innovatieve dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalstoffenmanagement. Met onze services geven we gericht invulling aan de milieuzorg die wet en samenleving van u verlangen.

Wij staan voor...

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door een actieve bijdrage te leveren aan een schoner en veiliger werk- en leefklimaat. Hierbij hanteren we de wettelijke voorschriften en officiële certificeringen als minimum eis.

Onze organisatie

We maken deel uit van Renewi plc, een waste-to-product organisatie die is ontstaan uit een fusie tussen Shanks Group plc. en Van Gansewinkel B.V. Deze organisatie omvat diverse gespecialiseerde milieuzorg- en afvalverwerkingsbedrijven. Waar mogelijk werken we samen en vullen we elkaar aan zodat we zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde weten te brengen.

Laatste nieuws

Bekijk al het nieuws

18 maart 2019

Voor het verwijderen van de rubberen coating in een 11 meter hoge zuurtank met een diameter van 10 meter heeft Reym haar nieuwe crawler ingezet. Met een druk van 2500 bar zijn de wanden van de tank gereinigd.

14 maart 2019

Het Formule-1 seizoen gaat bijna van start. Onlangs heeft Jan Lammers, in de ReymTime, zijn visie gegeven op topsport en hoe bedrijven een voorbeeld kunnen nemen aan Max Verstappen: 'Kritisch zijn op jezelf en transparant zijn over fouten'.

Nieuwste downloads

Bekijk alle rapportages

19 februari 2019
15 februari 2018
4 september 2018
17 juli 2017