Industrial Services
our concern
Meer over Reym

Onze dienstverlening

Services

Advies & Vragen

Contact

Reym heeft vacatures

Werken bij

 

Specialist in industriële dienstverlening

Reym is gespecialiseerd in industrieel reinigen in de olie-, gas- en (petro)chemische industrie waarbij wij gebruik maken van het modernste materieel en de modernste reinigingstechnieken. Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, de bouwsector, vuilverbranding en voor de overheid. Voor al deze markten heeft Reym de benodigde ervaring om adequaat de reiniging, het transport en het afvalmanagement te verzorgen.

Olie en gas

Als ervaren industrieel reiniger, beschikken wij over de expertise om de meest uiteenlopende (offshore) cleaning opdrachten uit te voeren. U kunt rekenen op een betrokken team van vakspecialisten. Wij kennen als geen ander uw branche.

Lees Meer

Petrochemie

Of het nu gaat om de reiniging van procesinstallaties, warmtewisselaars, (stoom)ketels, machines, leidingen, systemen, koeltorens of tanks, wij ontzorgen u gedurende het hele reinigingstraject.

Lees meer

Food

Bij Reym combineren we ruim 65 jaar ervaring in industriële reiniging met specialistische kennis van de voedingsindustrie. Van opslagtanks tot warmtewisselaars: voor Reym is niets een onmogelijke reinigingsklus.

Lees meer

Geothermie

Geothermie (aardwarmte) wordt steeds vaker gebruikt voor het verwarmen van huizen, kassen en industrie. Reym biedt verschillende ondersteunende diensten tijdens de booractiviteiten maar ook daarna, als de geothermische put in bedrijf is.

Lees meer