Over Reym
  1. Homepage
  2. Over Reym Over Reym

Over Reym 

Industriële dienstverlening door Reym

Reym staat al meer dan 65 jaar voor professionele industriële reiniging. Ook hebben wij ruime ervaring in veilig afvaltransport en afvalmanagement. In 1953 start Marginus Reijm met tanktransporten voor de NAM. Ruim 65 jaar later telt Reym 11 vestigingen en circa 700 medewerkers. Samen met gespecialiseerde bedrijven neemt Reym voor steeds meer organisaties de totale verwerking van afvalstoffen uit handen: Total Care.

Wij zijn aangesloten bij de SIR (Stichting Industriële Reiniging) en werken volgens de SIR richtlijnen zodat u zeker weet dat de werkzaamheden snel, vakkundig en vooral veilig worden uitgevoerd.

Landelijk netwerk

Met meer dan 700 enthousiaste en betrokken medewerkers zijn we ook u graag van dienst. Ongeacht waar in Nederland u actief bent. Naast ons hoofdkantoor in Amersfoort bedienen we onze klanten vanuit 3 regio's met een aantal multiservice vestigingen en operationele dependances.

Hoog gekwalificeerd

Een groeiend veiligheids- en milieubewustzijn heeft de afgelopen decennia tot veel nieuwe wet- en regelgeving geleid. Onze mensen zijn hier volledig mee vertrouwd. En door te blijven investeren in hun kennis en vaardigheden, zorgen we dat ze altijd werken volgens de meest recente inzichten en richtlijnen op het gebied van veiligheid en milieu.

In onze strategie staan kwaliteit en veiligheid centraal. Wij hebben vier Kernwaarden gedefinieerd die de Reym professional kenmerken: Professioneel, Zorgzaam, Alert en Open & Respectvol. Deze kernwaarden krijgen continu aandacht in training en scholing en in de Reym-brede campagne ‘Ik ben een Pro’.

Persoonlijk kennismaken

Graag nodigen we u uit om via deze website nader met ons kennis te maken. Wilt u meer weten over Reym of een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Neem dan contact op via ons centrale informatienummer: 033 – 455 88 90