Afvalmanagement
  1. Homepage
  2. Services
  3. Afvalmanagement Afvalmanagement

Op verantwoorde wijze afval verwerken

De rest- en afvalstoffen die bij reinigings- of productiewerkzaamheden vrijkomen, moeten uiteraard op verantwoorde wijze worden afgevoerd en verwerkt. Bij Reym beschikken we over alle expertise en middelen om ook uw volledige afvalmanagement uit handen te nemen. Waar nodig kunnen we voor de afvalverwerking bovendien altijd een beroep doen op gespecialiseerde bedrijven, bijvoorbeeld op ATM, dat volledig ingericht is op de verwerking van gevaarlijke afvalstoffen.


Bewerking in eigen beheer

Binnen ons landelijke netwerk hebben we inmiddels diverse vestigingen uitgerust met een eigen AfvalBewerkingsInstallatie (ABI) om afval te verwerken. Hier kunnen we de meest gangbare afvalstromen op een verantwoorde manier scheiden en geschikt maken voor milieuvriendelijke verwerking en afvoer. Ook als het gaat om afval van productie- of boorinstallaties. We hebben namelijk álle vergunningen voor vervoer, opslag en verwerking van afvalstromen uit de olie- en gasindustrie.


Afvoer verontreinigd slib

Wanneer u te maken heeft met verontreinigd slib, kunt u altijd een beroep op ons doen. Als één van de weinige organisaties in Nederland hebben we van overheidswege een vergunning verkregen voor de verwerking van LSA/NORM (afval met een verhoogde natuurlijke radioactiviteit) vervuild slib. Vanzelfsprekend wordt zo’n vergunning alléén verstrekt aan afvalverwerkers die de strengste veiligheidseisen in acht nemen als het om afval verwerken gaat.


Advies en ondersteuning

Door onze ervaring met de meest uiteenlopende soorten afval zijn we in staat om u vakkundig te adviseren over een milieuvriendelijke en kostenefficiënte beheersing van uw afvalstromen. Na een grondige analyse kunnen we u precies vertellen welke maatregelen u moet doorvoeren om minimaal te voldoen aan alle wettelijke milieuvoorschriften die voor afval verwerken gelden. Desgewenst bieden we u hierbij alle technische en praktische ondersteuning die u maar nodig heeft.

Ik wil advies over...

Wilt u weten wat Reym voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend ons om advies.

Neem contact op