Total Care
  1. Homepage
  2. Services
  3. Total Care Total Care

Wij denken met u mee

Met onze reinigingstechnieken spelen wij in op de meest duurzame mogelijkheden voor afvalverwerking. En andersom. Want de manier waarop wij omgaan met die afvalstoffen, kan een effect hebben op de manier van reinigen. Wij kiezen altijd voor de meest optimale reinigingsmethode waarbij wij ook kijken naar kosten en veiligheid. In overleg met onze opdrachtgever en afhankelijk van de gewenste doorlooptijd en reinigingsgraad wordt de reinigingsmethode bepaald.

Eén aanspreekpunt

De toegevoegde waarde van Total Care is dat u slechts één aanspreekpunt heeft. Dat is bij ons niet zomaar een accountmanager, maar altijd een contactpersoon met specialistische kennis. Iemand die zelf uit de branche komt en met u meedenkt. En die aan één woord genoeg heeft om alles voor u te regelen. Op ieder moment van de dag.

Total Cost of Ownership

In het huidige economische klimaat is grip op uw kosten van belang. Onze integrale aanpak van reiniging, transport en afvalmanagement zorgt voor controle over de Total Cost of Ownership. We onderzoeken samen hoe alles sneller en/of slimmer kan. En dat u met maar één partij zaken doet, scheelt u in tijd, kosten en energie. Wel zo efficiënt.

Efficiënte werkwijze

Iedere afvalstroom is anders en heeft dus zijn unieke behandeling nodig. We proberen binnen Total Care altijd de meest efficiënte oplossing voor uw afval te vinden. Daarmee bedoelen we een economische, milieuvriendelijke en snelle oplossing.

Vanzelfsprekend werken wij binnen Total Care volgens de ‘Ladder van Lansink’. De nadruk ligt op preventie, daarna op hergebruik, sortering, recycling of verbranding met terugwinning van energie. Alleen als laatste oplossing is storten een optie. De grote variëteit aan beschikbare verwerkingsprocessen binnen Total Care garandeert een oplossing.

90% recycling

Als het om duurzaamheid gaat hebben wij een naam hoog te houden: 90% van onze afvalstoffen weten wij te recyclen.

Vinger aan de pols

Transparantie is belangrijk voor beide partijen. Daarom verzorgen wij op ieder gewenst moment een uitgebreide rapportage. Hoe staat het met de omzet, de afvalstoffen? Welke verbeterinitiatieven zijn er, hoe verlopen de werkplekinspecties? Daarnaast hebben we tussendoor regelmatig overleg om gezamenlijk de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen.

De juiste papieren

Als bedrijf (ontdoener) bent u tot het eind verantwoordelijk. Daarom is het goed om te weten dat er professionals op uw terrein aan het werk zijn. De medewerkers van Reym hebben altijd de juiste documenten bij zich voor de correcte uitvoering van de transporten van uw afvalstoffen. Zo verloopt alles veilig en volgens de wet.
Ik wil advies over...

Wilt u weten wat Reym voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend ons om advies.

Neem contact op