Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen.

REYM vestigingen


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

Reinigingsrobot succesvol ingezet bij tankreiniging NAM Den Helder

Veiligheid staat bij REYM op nummer één. Wij zijn dan ook continu op zoek naar veiliger werkmethodes en beschermingsmiddelen. Ons non-man entry systeem is hiervan een goed voorbeeld. Met het non-man entry systeem van REYM kunnen tanks namelijk grotendeels zonder betreding worden gereinigd. Onderdeel van het non-man entry systeem is de reinigingsrobot. Net als de scanjet en het mangatkanon draagt de reinigingsrobot bij aan een veilige manier van werken ‘Out the Line of Fire’.

Foto: De reinigingsrobot van REYM betreedt Tank 22 NAM Den Helder (tekst gaat door onder de foto)

NAM Den Helder koos voor de reinigingsrobot van REYM voor het reinigen van een aardgascondensaat tank. Dit geheel in lijn met het streven van de NAM om haar tanks zoveel mogelijk zonder betreding te laten reinigen. Het bleek een goede keuze; de resultaten waren zeer positief. Na het leegmaken van de tank werd in korte tijd met behulp van de reinigingsrobot 3 à 4 kuub sludge van de tankbodem verwijderd. Nadat de tank werd vrijgeven volstond een lichte handmatige nareiniging om de tank gereed te maken voor inspectie.

De reinigingsrobot is ook zeer goed te gebruiken voor het reinigen van benzine- en dieseltanks. Al dan niet gecombineerd met de programmeerbare tankwaskop (de scanjet) of het mangatkanon. De reiniging wordt geheel op veilige afstand door de operator aangestuurd met behulp van joysticks en een camera-beeldscherm. In combinatie met een drukvacuüm wagen wordt het vuil uit de tanks verwijderd. Afhankelijk van de vervuiling kan de reinigingsrobot naast een zuigmond ook worden voorzien van een schuiver en een hogedruk spuitkop.

Voordelen non-man entry:

  • Een veilige reinigingsmethode. Medewerkers worden niet blootgesteld aan gevaarlijke stoffen en werken in een veilige omgeving.
  • Kortere doorlooptijd.
  • Goede en functionele reinigingsmethode met minder emissie.
  • Minder afvalwater door regeneratie tijdens het reinigingsproces.
  • De verschillende systemen kunnen afhankelijk van de vervuiling en de omstandigheden worden gecombineerd.

Het non-man entry systeem van REYM in beeld gebracht op Youtube


REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS Group