Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen.

REYM vestigingen


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

Van bouwkuip naar megastalling

Op de plek van deze bouwkuip, vlak naast het centraal station van Amsterdam, komt een gigantische fietsenstalling onder het wateroppervlak. De stalling gaat plaats bieden aan 7000 fietsen en vanuit de stalling kun je straks direct, geheel overdekt, bij de metro’s en treinen komen. Maar zover is het nog niet.

(Tekst gaat door onder de afbeelding)

De bodem van de bouwkuip bestaat uit onderwater beton en dit moet eerst slibvrij zijn voordat de bodem kan worden afgewerkt met constructiebeton. Het onderwaterbeton is gestort toen er nog water in de kuip stond met de nodige slibafzetting tot gevolg. Na het leegpompen van de kuip konden de REYM collega’s aan de slag. In opdracht van Max Bögl aan hen de schone taak om een oppervlak van 100 bij 85 meter schoon te spoelen en te ontdoen van een gemiddeld 2 cm dikke laag slib.

Met behulp van spoelwater en afzuigpompen werd de vloer schoongespoten. Het met slib vervuilde spoelwater werd via de mobiele waterzuivering uit de bouwkuip gepompt en gezuiverd. Het overgebleven dikke slib is met behulp van een REYM vacuümwagen opgezogen en afgevoerd ter verdere verwerking.

De vloer is nu klaar voor de volgende bouwfase en in 2022 zal de fietsgarage onder het wateroppervlak gereed zijn. Mooi om vanuit REYM een bijdrage te mogen leveren aan dit tot de verbeelding sprekende project.

 


REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS Group