Suche

Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen.

REYM vestigingen


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

Bundelreiniging nieuwe stijl

Met de aanschaf van de StoneAge Sentinel kruipslangmachine doet REYM weer een stap voorwaarts in het (vol)automatisch reinigen. Zorgvuldige proefsessies hebben ons overtuigd van de voordelen van deze doorontwikkelde kruipslangmachine. Verkorting van de doorlooptijd en verbeterde registratie en rapportage springen hierbij in het oog. Daarnaast is de machine voorbereid op volledig automatisch reinigen. Ontwikkelingen die hieraan bijdragen hebben bij voorbaat onze interesse. Conform de SIR regels voor veilig werken zijn wij continu op zoek naar mogelijkheden om onze medewerkers zoveel mogelijk buiten de ‘line of fire’ te laten opereren. De Sentinel draagt hieraan bij.

 

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Verkorting van de doorlooptijd door automatisering
Na programmering door de operator zoekt en indexeert de Sentinel kruipslangmachine automatisch de pitchafstand en het patroon van de bundel. Vervolgens reinigt de machine met drie kruipslangen tegelijkertijd geheel geautomatiseerd de pijpen van de bundel. De machine wordt hierbij niet gehinderd door de nevel die bij de reiniging ontstaat. Dit heeft een positief effect op de doorlooptijd.

Rapportage van de reinheid
Na reiniging van de bundel ontvangen opdrachtgevers een schematische rapportage. Hierin wordt per pijp de toegankelijkheid en reinheid gevisualiseerd met behulp van kleur. Dit geeft inzicht in de kwaliteit en verwachte levensduur van de bundel.

Wij zijn blij de Sentinel aan ons equipment toe te kunnen voegen. Deze doorontwikkelde kruipslangmachine draagt bij aan de veiligheid van onze operators en heeft daarnaast vele voordelen voor onze opdrachtgevers.


REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS Group