Suche

Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen.

REYM vestigingen


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

Inwendig reinigen Monopile

Met inzet van de crawler een mooie (semi) automatische oplossing.

(tekst gaat door onder de afbeelding)

Onlangs heeft REYM Rotterdam opdracht gekregen van Van Ginkel Groep om op een werklocatie voor de offshore wind-industrie (op de Maasvlakte) met de Crawler reinigingswerkzaamheden uit te voeren.

Op deze werklocatie worden offshore funderingen voor windturbines gemaakt. Voor deze reiniging ging het om het inwendig reinigen van een Monopile, de fundatie van een windturbine. Monopiles zijn de meest gebruikte fundatie voor offshore windturbines. Deze Monopile, met een lengte van 80 meter en een diameter van 8 meter, moest inwendig gereinigd worden voor het verwijderen van coating. Een perfecte klus om de Crawler in te zetten die er moeiteloos voor zorgde dat de coating eraf ging.

Gezien er niet alleen grote vlakke onderdelen gereinigd moesten worden is er ook nog gebruik gemaakt van een kleinere Crawler. Deze heeft een smaller reinigingsoppervlak maar kan makkelijker bij onderdelen waarbij het oppervlak niet groot is. Deze kleinere Crawler is toegepast voor de funderingsringen in de Monopile om ook hier de coating te verwijderen.

De klus is zoals overeengekomen met de opdrachtgever naar volle tevredenheid uitgevoerd en we kunnen voor deze werkwijze mogelijk meer opdrachten in de toekomst verwachten.


REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS Group