Suche

Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen.

REYM vestigingen


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

Maatwerk met chemisch technisch reinigen (CTR)

REYM beschikt over eigen CTR specialisten waardoor wij voor ieder reinigingsvraagstuk een oplossing kunnen bieden. Of het nu gaat om scaling, corrosieafzetting of verontreinigingen, wij hebben de kennis in huis om de afzetting of verontreiniging te analyseren en te bepalen welke chemische stoffen te gebruiken zijn voor de reiniging.

 

Zo hebben wij recent met succes gebruik gemaakt van CTR voor het reinigen van leidingen die vervuild waren met struviet. Het betrof ondergrondse (kunststof) leidingen met veel bochten waardoor hogedrukreiniging afviel en de mogelijkheden van CTR in beeld kwamen. Na het uitvoeren van diverse oplostesten in ons eigen laboratorium, zijn de leidingen succesvol gereinigd met een oplossing van diverse chemicaliën. Voor de hierbij benodigde warmte hebben wij gebruik gemaakt van een warmtewisselaar.

 

(Bovenstaande met struviet vervuilde leiding is succesvol gereinigd met behulp van chemisch technisch reinigen.)

Aan de hand van laboratoriumonderzoek en proefneming wordt niet alleen de juiste samenstelling van de te gebruiken chemische stoffen geselecteerd, REYM zal hierbij ook de meest effectieve en kostenefficiënte methode van reiniging aan u voorstellen. In ons laboratorium zullen wij tevens onderzoeken welke afvalstoffen ontstaan tijdens de werkzaamheden, zodat wij u kunnen bijstaan in de verwerking hiervan.

Meer over chemisch technisch reinigen door REYM leest u in onze CTR brochure.


REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS Group