Suche

Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen.

REYM vestigingen


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

REYM en C-Green gaan samenwerken om de klimaateffecten van het verwerken van industrieel nat afval zoals slib te verminderen

REYM, toonaangevend in industriële reiniging en afvalverwerking en C-Green, een Zweeds bedrijf voor schone technologie, gaan verkennen of het haalbaar is om een C-Green OxyPower HTC™ installatie te bouwen op het terrein van REYM in Rotterdam. Deze installatie maakt het mogelijk om slib om te zetten in HTC-biocoal: een droog, steriel, biobased, met koolstof verrijkt product dat gebruikt kan worden als biobrandstof of als bodemverbeteraar. Vergeleken met de huidige manier van slibverwerking kan met deze methode tot 80% van de uitstoot van broeikasgassen voorkomen worden.

De gemeente Rotterdam heeft het project onlangs een subsidie van € 56.000 toegekend als onderdeel van het Smart Energy Systems (SES) programma. Met dit programma steunt de gemeente innovaties die bijdragen aan schoner, slimmer en zuiniger energiesystemen.

“De technologie van C-Green is geheel in lijn met onze visie om duurzame oplossingen in onze slibbeheersdiensten te integreren en de gevolgen voor het klimaat te verminderen. Met deze samenwerking zullen we bijdragen aan de ontwikkeling van een wereldwijde klimaatvriendelijke, duurzame slibbehandeling. Het is een win-win situatie,” vertelt Fred Muller, vestigingsmanager bij REYM Rotterdam.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Fred Muller, vestigingsmanager REYM Rotterdam, f.mullernoSpam@reym.nl, 010-2961 111


REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS Group