Suche

Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen.

REYM vestigingen


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

REYM test TCP leidingen van Strohm

Strohm B.V. is in 2007 opgericht. Zij produceren hoogwaardige buis producten voor de energie industrieën, waaronder olie & gas, waterstof en CCUS. Het bedrijf gebruikt de knowhow die is ontwikkeld op het gebied van de luchtvaart- en ruimtevaart techniek in het ontwerp, de materialen en geautomatiseerde productie van de hoogwaardige buizen.

Strohm ontwikkelde het concept van de Thermoplastic Composite Pipe (TCP). Het resultaat werd een sterke maar flexibele buis die geschikt is voor de moeilijke omstandigheden en zware belastingen, in offshore en onderzeese omgevingen.

In IJmuiden is een volledige productielocatie voor TCP gebouwd. Strohm heeft werelds grootste TCP-trackrecord en momenteel werken er meer dan 110 mensen van over de hele wereld.

REYM en Strohm zijn geen onbekenden voor elkaar. De TCP-leidingen worden door de professionals van REYM onder (ultrahoge)druk gezet om eventuele lekkage te traceren. Na inspectie van REYM gaan de spoelen met TCP-leidingen richting de Afrikaanse kust om ze daar op de zeebodem te plaatsen.


REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS Group