Suche

Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen.

REYM vestigingen


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

REYM zet tankreinigingsrobot in bij Waternet

Waternet is het waterbedrijf dat verantwoordelijk is voor het water van de gemeente Amsterdam en een groot deel van de provincies Utrecht en Noord-Holland. Waternet maakt afvalwater schoon, zuivert het en levert het aan de 1,3 miljoen mensen die wonen en werken in dit gebied.

 

Bekijk hieronder de video van de reinigingsrobot in actie:

Onlangs heeft REYM zijn tankreinigingsrobot ingezet bij Waternet te Amsterdam. Waar voorheen de tanks manueel werden gereinigd kiest REYM in samenspraak met Waternet uit veiligheidsoogpunt voor de reinigingsmethode met de tankreinigingsrobot. De veiligheid van onze medewerkers heeft de hoogste prioriteit en ook voor opdrachtgever Waternet is het in toenemende mate belangrijk dat op hun terreinen en bij hun projecten de risico’s zoveel mogelijk worden gereduceerd. De tankreinigingsrobot is onderdeel van het non-man entry systeem en een mooi voorbeeld van een innovatie die de veiligheid bevordert.

De tankreinigingsrobot is ingezet om een slibbuffer te reinigen. De slibbuffer van Waternet is door REYM in een tijdsbestek van 3 weken gereinigd. De vervuiling bestond onder andere uit slib, struviet en roostergoed. Er is gewerkt in een zogenaamde ATEX-zone 0 omgeving in verband met mogelijk vrijkomende stoffen als H2S en Methaan. De tankreinigingsrobot heeft ervoor gezorgd dat de medewerkers van REYM niet in de ‘line of fire’ werkten. Dit heeft geresulteerd in een verhoogde veiligheid en een goed reinigingsresultaat, aldus Waternet. De installatie kan weer optimaal en veilig in bedrijf worden genomen door Waternet.


REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS-Group