Suche

Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen. Snel naar de calamiteitennummers.

REYM vestigingen

 


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

Samenwerking REYM en DERC Salotech ontzorgt Tronox met afvalstroom

Tronox, een toonaangevende pigment producent in Rotterdam, heeft de specialisten van REYM benaderd om mee te denken over het afvoeren van vervuilde filterdoeken die overblijven tijdens het productieproces binnen Tronox.

Via een gezamenlijke ontwikkeling van REYM en DERC Salotech is er na enkele praktijktesten een hogedruk reinigingsmethode bedacht die de basis is geworden van een automatische reinigingsmachine. Met deze geautomatiseerde methode is een hogere trede op de SIR veiligheidsladder bereikt. 

De automatische reinigingsmachine bestaat uit een lang frame met een in- en uitvoerzijde. De vervuilde filterdoeken worden door het REYM-personeel op frames bevestigd en in de machine gezet, waarna het frame met de doeken wordt doorgevoerd en gereinigd met hoge druk.  

De hogedruk reiniging vindt plaats in een gesloten reinigingsomgeving en samen met de aangesloten vacuümwagen worden de doeken geheel zonder emissie veilig gereinigd. Het vrijkomende spuitwater wordt door de klant opgevangen en intern verwerkt. De doeken zijn na de reiniging zo schoon dat deze kunnen worden afgevoerd voor verdere verwerking. 

Een mooie samenwerking waarmee REYM, met een efficiënte en veilige oplossing, deze afvalstroom bij Tronox reduceert.   


REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS-Group