Suche

Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen.

REYM vestigingen


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

Tijdelijke Cleaning in Place; de oplossing voor uitgestelde onderhoudswerkzaamheden

Zijn de geplande onderhoudswerkzaamheden op uw procesinstallatie uitgesteld of zorgt het veilig werken op 1 ½ meter afstand voor hoofdbrekens? Tijdelijke Cleaning in Place biedt de oplossing voor bijvoorbeeld koelwaterafzetting op een pijpenplaat van een warmtewisselaar (zie afbeelding hieronder).

Door het uitvoeren van een tijdelijke Cleaning In Place-actie (een vorm van chemisch-technisch reinigen) kunnen wij in een relatief korte doorlooptijd de efficiency van het te reinigen installatiedeel meetbaar verbeteren.

Wanneer de warmte- of koudeoverdracht in een warmtewisselaar terugloopt kan dit leiden tot de ontwikkeling van (corrosie-)problemen met kans op uitval of productafkeur tot gevolg. Door tijdelijke slangaansluitingen op het bewuste installatiedeel te koppelen aan een mobiele circulatie-unit, gevuld met de juiste mix aan chemicaliën, kunnen wij relatief eenvoudig zowel organische als anorganische afzettingen “chemisch-technisch” in oplossing nemen. Of het nu gaat om een corrosieafzetting als gevolg van overmatige roestvorming, algengroei door warmte, de vorming van ketelsteen, minerale oliën en vetten of uitgeharde afzettingen hiervan, wij bieden een oplossing. Ga met ons in gesprek en spreek uw wensen uit voor het vinden van de juiste, op maat gesneden, veilige oplossing. Indien gewenst kunnen wij u een heel reinigingsadviestraject aanbieden tot aan de nieuwe geplande datum van de onderhoudsstop. Hiermee kunnen hogere onderhouds- en reparatiekosten achteraf worden voorkomen.

Interesse en/of vragen? Neem vrijblijvend contact op met uw lokale REYM-vestiging of vul het contactformulier op de website in. Wij nemen dan, op een veilige afstand, zo spoedig mogelijk contact met u op.


REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS Group