REYM locations

An overview of all REYM locations and how you can contact them.

REYM locations


The REMONDIS Group’s locations

Discover the world of REMONDIS with its approx. 1,000+ branches and associated companies in over 30 countries across Europe, Africa, Asia and Australia.

remondis-locations.com

Reiniging van Nieuwbouwtanks

In een recent uitgevoerd project hebben vestigingen van REYM nauw samengewerkt bij het reinigen van nieuwbouwtanks in opdracht van Cosun Beet Company.

Cosun Beet Company richt zich op het maximaal verwaarden van de suikerbiet. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor de toepassingen: voeding, biobased producten, groene energie, diervoeding en Betacal (kalkmeststof).

De uitdaging was duidelijk: twee nieuw gebouwde tanks, elk met een diameter van 18 meter en een hoogte van 12 meter, moesten grondig gereinigd worden voor ingebruikname. Voor deze opdracht is een hogedruk- en vacuümwagen, een waterwagen en de innovatieve Crawler unit ingezet.

Het reinigingsproces werd zorgvuldig aangepakt. Allereerst werd het plafond van de tanks gereinigd met behulp van een geavanceerde hogedruk 3D-tankwasautomaat. Vervolgens kwam de Crawler unit in actie om de tankwanden grondig te reinigen. Ten slotte werd de bodem gereinigd, waarna beide tanks schoon en droog konden worden opgeleverd.

Na vier werkdagen was de klus geklaard en werden de tanks volgens planning opgeleverd, tot tevredenheid van opdrachtgever Cosun Beet. De samenwerking werd door beide partijen als constructief ervaren, wat mede bijdroeg aan het goede verloop van het project.


REYM B.V. // A company of the REMONDIS Group