Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen. Snel naar de calamiteitennummers.

REYM vestigingen

 


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

Expert in industriële dienstverlening

Wij zijn gespecialiseerd in industrieel reinigen waarbij gebruik wordt gemaakt van het modernste materieel en geavanceerde reinigingstechnieken. Zowel onshore als offshore, zelfs onder de grond, denk aan rioolreiniging, heeft REYM de benodigde ervaring om u adequaat van dienst te kunnen zijn met reiniging, transport en afvalmanagement. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers bieden klanten professionele oplossingen voor alle activiteiten op het gebied van reiniging en afvalbeheer (inclusief NORM- en kwikafval). Mensen en materieel van REYM staan zeven dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar om aan al uw behoeften op het gebied van afval en reiniging te voldoen.

Veiligheid hoog in het vaandel

Onze medewerkers worden intensief opgeleid en begeleid om onze dienstverlening op een veilige wijze gestalte te geven. Ook de ontwikkeling van veiligere werkmethoden en veilig materieel is een continu aandachtspunt. REYM is FPAL geverifieerd en onderhoudt een gecertificeerd beheersysteem conform VCA Petrochemie, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 Food, ISO 45001 en KIWA.

De Stichting Industriële Reiniging (SIR) heeft tot doel het bevorderen en reguleren van veilig werken in de industriële reiniging. De stichting zet zich onder andere in voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën en richtlijnen op dit gebied. REYM heeft de veiligheid van haar medewerkers hoog in het vaandel staan en participeert daarom actief in de SIR. De medewerkers van REYM zijn SIR gecertificeerd en het materieel is conform SIR gekeurd.

Waarom REYM?

De klantgerichte aanpak

Het netwerk van vestigingen verspreid over het land

Professioneel personeel en modern materieel

Kwaliteit, veiligheid en milieu staan voorop

Compleet pakket van reinigingsdiensten én 65 jaar ervaring


REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS-Group