Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen. Snel naar de calamiteitennummers.

REYM vestigingen

 


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

REYM is gespecialiseerd in hoge druk reinigen

Hoge druk reinigen

REYM heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in hoge druk reinigen. Met deskundig en ervaren personeel, moderne technieken en geavanceerde apparatuur reinigt REYM industriële installaties. Onder een druk die varieert tussen de 100 en 2500 bar worden leidingen, opslagtanks, destillatietorens en pijpenbundels van installaties gereinigd. Ook reactoren en vaten kunnen worden gereinigd, alsmede de oppervlaktes van delen van het terrein waarop de installaties zich bevinden. Het werken met een mobiel hogedrukreinigingssysteem heeft als voordeel dat je efficiënt, veilig en snel kunt werken.

Automatisch reinigen

Voor het reinigen van leidingen en bundels maakt REYM gebruik van een in eigen beheer ontwikkelde kruipslangmachine; de Evolvere. Hiermee omarmt REYM het advies van de Stichting Industriële Reiniging (SIR) om medewerkers zoveel mogelijk buiten de line-of-fire te laten werken en gebruik te maken van (vol)automatische reinigingsapparatuur. De machine wordt hierbij op afstand bediend en de medewerker staat op veilige afstand.

Betonstralen

Het reinigen van verticale en horizontale vlakken, ook wel betonstralen genoemd, is één van de specialiteiten van REYM. Betonstralen wordt met name toegepast bij het verwijderen van betonresten en coatings, en bij het reinigen van vervuilde vloeren en wanden. Bij deze reiniging wordt gebruikgemaakt van een mobiele hogedrukunit welke is gekoppeld aan een verrijdbare unit die voorzien is van een arm met luchtmotor. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt diverse oppervlaktes voor u reinigen. De capaciteit van de pomp en het aantal nozzles dat wordt gebruikt zijn bepalend voor het rendement van het systeem.

Snijden met water

Snijden met water wordt met name gebruikt in situaties waar een snijbrander of vergelijkbare apparatuur niet kan worden gebruikt vanwege een brand- of explosiegevaarlijke omgeving. Met een minimale luchtdruk van 6 bar en een waterdruk van 400 tot maximaal 1500 bar, kan REYM met dit systeem openingen in vaten snijden en pijpen en leidingen doorsnijden. Het gebruik van deze waterstraalmethode, ook wel hydrojetcutting genoemd, is zeer veilig in brand- of explosiegevaarlijke situaties. Door de ervaring die REYM met deze methode heeft opgedaan, komt het regelmatig voor dat grote industriële bedrijven in binnen- en buitenland REYM om advies vragen.

lees meer

Voordelen

Wide range: 100-2500 bar

Mogelijkheid tot staalsnijden (toevoeging abbresief)

(vol) Automatische reiniging

Jarenlange ervaring (medewerkers en materieel)

Volledige compliant met SIR

REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS-Group