Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen. Snel naar de calamiteitennummers.

REYM vestigingen

 


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

Kennis delen,
samen werken

REMONDIS, een van ’s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van recycling, diensten en water, heeft vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië. Er is een heel netwerk van internationale gespecialiseerde bedrijven werkzaam binnen de REMONDIS Group. Hoewel ze voornamelijk bedrijven bedienen, bieden ze hun diensten ook aan lokale overheden en particulieren aan. Het koppelen van deze verschillende expertisegebieden levert veel verschillende voordelen op – door samen te werken als onderdeel van de REMONDIS Group, kunnen de gespecialiseerde bedrijven hun decennia aan industriële ervaring en specialistische knowhow benutten om op maat gemaakte diensten voor elke afzonderlijke sector te leveren.

Een sterk netwerk

REYM, XERVON en BUCHEN vormen samen met hun dochterondernemingen en zusterbedrijven de Maintenance & Services divisie. Een gespecialiseerde divisie voor industriële dienstverlening van de REMONDIS Group. Dit betekent dat u niet alleen de services van de afzonderlijke bedrijven kunt gebruiken, maar ook kunt profiteren van uitgebreide mulitservice-concepten voor een breed scala aan productie- en onderhoudstaken. Dit alles in combinatie met gegarandeerde kwaliteit, uitgebreide knowhow en state-of-the-art technologie. De technische diensten van XERVON en BUCHEN vullen de portefeuille van REYM perfect aan.

Corporate Compliance

Werken volgens de strengste veiligheids- en milieunormen is één op één verbonden met onze bedrijfsvoering en met alle processen. We werken structureel aan onze kwaliteit om blijvend verantwoorde reinigings- en afvaloplossingen te bieden en klanten blijvend te ontzorgen. Onze uitgebreide gedragscode definieert alle relevante gebieden en is van toepassing op REYM en op alle andere bedrijven van de REMONDIS Group.

De compliance richtlijnen van onze groepsstructuur kunnen worden gedownload als PDF

REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS-Group