Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen. Snel naar de calamiteitennummers.

REYM vestigingen

 


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

REYM beschikt over een unieke ultrasoon unit

Ultrasoon reinigen

REYM zet voor de reiniging van bijvoorbeeld warmtewisselaars een ultrasoon unit in die uniek is in zijn soort. Uit de ervaringen die REYM met het ultrasoon reinigen van warmtewisselaars en onderdelen heeft opgedaan, is gebleken dat een combinatie van deze relatief nieuwe techniek met de traditionele hogedruk reiniging de beste resultaten oplevert. Je reinigt er grondiger mee én bespaart op water.

Vacuümbolletjes

De ultrasone reinigingstechniek wordt al jaren toegepast door juweliers en opticiens. Het procedé bestaat in principe uit ultrasone geluidsgolven die door een bak met reinigingsvloeistof worden gestuurd. Door deze geluidsgolven worden vacuümbolletjes opgewekt die imploderen. Deze reactie zorgt er vervolgens voor dat vervuiling loskomt.

Intensievere reiniging in kortere tijd

REYM beschikt over units met een binnenmaat van 9 x 1,9 x 1 meter en 3,1 x 1 x 1 meter (l x b x h). In bijvoorbeeld de overdekte reinigingsstraat van REYM Rotterdam worden warmtewisselaars met behulp van bovenloopkranen in de ultrasoon unit gelegd. Door middel van een geïntegreerd liftsysteem worden zij in en uit de vloeistof getild. Onderdelen kunnen worden gereinigd door ze in manden te plaatsen. Dit kan eventueel gelijktijdig met het reinigen van een warmtewisselaar, afhankelijk van de afmeting hiervan. De binnenmaat van de ultrasoon unit in Rotterdam is 9 x 1,9 x 1 meter. Een grote, zwaar vervuilde bundel van een warmtewisselaar met een gewicht van 20 ton past er dus met gemak in! 

De nieuwe unit is specifiek ontwikkeld om nog sneller een beter reinigingsresultaat te genereren dan dat u al van ons gewend was, zonder dat er schade aan het object wordt toegebracht

Waterbesparend

Het ultrasoon reinigen levert een veel schoner, gladder en daardoor blijvender resultaat op dan met hogedruk reiniging kan worden behaald. Hierdoor kan de standtijd in de fabriek worden verlengd.

Toch blijft de hogedruk reiniging in veel gevallen noodzakelijk voor het vooraf doorspoelen van verstopte pijpen en het naspoelen van de pijpen. Het is juist de combinatie van beide technieken die maakt dat in kortere tijd en met een aanzienlijk lager waterverbruik veel effectiever kan worden gereinigd.

lees meer

Samengevat is industriële ultrasoon reiniging een samenspel van

Overdracht van hoogfrequente geluidsgolven

De keuze voor de juiste mix aan chemicaliën

Gebruik maken van een verhoogde vloeistoftemperatuur

REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS-Group