Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen. Snel naar de calamiteitennummers.

REYM vestigingen

 


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

REYM biedt reiniging op maat

Oplossingen op maat

REYM biedt een compleet dienstenpakket aan van reinigen, transport en afvalmanagement. Onze moderne reinigingstechnieken maken het mogelijk om voor ieder reinigingsvraagstuk de meest duurzame oplossing te kiezen. In overleg met de opdrachtgever bepalen we de meest optimale reinigingsmethode waarbij uiteraard ook kosten en veiligheid een rol spelen. Onze operators werken zoveel mogelijk buiten de line-of-fire en gevaarlijk manueel werk wordt waar mogelijk geautomatiseerd. Tegen deze achtergrond hebben wij reinigingsmethodes ontwikkeld waarbij wij tanks en/of vaten niet hoeven te betreden: het non-man entry systeem. Hiermee beperken wij de blootstelling van onze medewerkers aan mogelijke risico’s.

Industriële reiniging

Productieprocessen die voor inspectie en onderhoud stilliggen, moeten vaak zo snel mogelijk worden hervat. REYM is in staat om in de kortst denkbare tijd al het reinigingswerk uit te voeren, zonder concessies te doen aan kwaliteit of veiligheid. In overleg met de opdrachtgever inventariseren we wat er moet gebeuren en stellen we een draaiboek en een projectteam samen. Waar nodig richten we op locatie een spuitplaats in waar we gelijktijdig meerdere onderdelen kunnen reinigen. Dat scheelt direct veel kostbare tijd.

lees meer

Transport

Dankzij onze reinigingswerkzaamheden hebben we ook jarenlange ervaring in het veilig transporteren van gevaarlijke (afval)stoffen. Voor vervoer van gevaarlijke stoffen conform NIWO en VIHB beschikt REYM over een ADR en VLG-gekeurd wagenpark, bestaande uit speciaal toegeruste voertuigen die aan de hoogste milieunormen en EG-richtlijnen voldoen.

lees meer

Afvalmanagement

De rest- en afvalstoffen die bij reinigings- of productiewerkzaamheden vrijkomen, moeten uiteraard op verantwoorde wijze worden afgevoerd en verwerkt. Bij REYM beschikken we over alle expertise en middelen om ook uw volledige afvalmanagement uit handen te nemen. Waar nodig kunnen we voor de afvalverwerking bovendien altijd een beroep doen op gespecialiseerde bedrijven, bijvoorbeeld op ATM, dat volledig ingericht is op de verwerking van gevaarlijke afvalstoffen.

lees meer

REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS-Group