Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen. Snel naar de calamiteitennummers.

REYM vestigingen

 


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

Industrial Services our concern

REYM staat bekend om haar hoge kwaliteitsstandaard op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Wij werken nauw samen met gespecialiseerde bedrijven, waardoor we onze klanten een breed scala aan diensten kunnen aanbieden. Als onderdeel van REMONDIS Maintenance and Services vormt REYM samen met BUCHEN , XERVON en gelieerde bedrijven de divisie Maintenance & Services binnen de REMONDIS Group.

Over REYM

REYM staat al meer dan 70 jaar voor professionele industriële reiniging. Sinds de start in 1953 is REYM uitgegroeid tot een landelijk opererende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Met ruim 750 medewerkers en 350 units materieel is REYM een van de toonaangevende spelers in de markt. Samen met gespecialiseerde bedrijven neemt REYM voor steeds meer organisaties de totale verwerking van afvalstoffen uit handen: Total Care.

lees meer

Groepsstructuur

REYM maakt deel uit van de REMONDIS Group, een van ’s werelds vijf grootste particuliere water- en recyclingbedrijven met 32.000 medewerkers. Meer dan 30 miljoen mensen en vele duizenden klanten uit de publieke en private sector profiteren reeds van de diensten van de REMONDIS Group. Gericht op de behoeften van haar klanten, biedt REMONDIS betrouwbare diensten en innovatieve oplossingen binnen de recycling- en watersector.

lees meer

Directie

Algemeen directeur Ron Grobecker vormt samen met commercieel en operationeel directeur Nick Kappen en financieel directeur Walter Loos de directie van REYM B.V. 

Samen staan zij voor een duidelijke visie en een doelgerichte organisatie met focus op kwaliteit en veiligheid in de uitvoering.

Strategie

REYM is een Total Care dienstverlener. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement, altijd handelend vanuit onze missie ‘Industrial Services our concern’ en gedreven door onze kernwaarden.

Total Care staat voor vakbekwaam personeel, kostenefficiënte uitvoering en continue beschikbaarheid van diensten. Wij voeren de werkzaamheden veilig uit, met proactieve aandacht voor duurzaamheid en met inachtneming van actuele wet- & regelgeving.

In alle omstandigheden stellen wij ons flexibel en innovatief op, spelen wendbaar in op veranderingen en houden daarbij rekening met onze stakeholders. Wij leveren onze klanten toegevoegde waarde door hoogwaardige dienstverlening. De thema’s hierbij zijn en worden ondersteund door onze kernwaarden; professioneel, alert, zorgzaam en open & respectvol.

lees meer

Algemene voorwaarden

Op al onze transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De volledige tekst van deze algemene in- en verkoopvoorwaarden is als PDF beschikbaar en kunt u downloaden door op onderstaande links te klikken.

Algemene voorwaarden

Aanvullende inkoopvoorwaarden

Aanvullende verkoopvoorwaarden

REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS-Group