Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen. Snel naar de calamiteitennummers.

REYM vestigingen

 


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

REYM is werkzaam in de olie-, gas- en petrochemische industrie

Specialist in olie-, gas- en petrochemische industrie

REYM is gespecialiseerd in industrieel reinigen in de olie-, gas- en (petro)chemische industrie waarbij wij gebruik maken van het modernste materieel en de modernste reinigingstechnieken. Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, de foodsector, de bouwsector, vuilverbranding en voor de overheid. Voor al deze markten heeft REYM de benodigde ervaring om adequaat de reiniging, het transport en het afvalmanagement te verzorgen.

Petrochemische industrie

REYM is een bekende en gerespecteerde naam in de chemische en petrochemische sector. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische expertise zijn we in staat een volledig assortiment aan reinigings- en onderhoudsdiensten aan te bieden voor chemische en petrochemische fabrieken. Of het nu gaat om de reiniging van procesinstallaties, warmtewisselaars, (stoom)ketels, machines, leidingen, systemen, koeltorens of tanks, wij ontzorgen u gedurende het hele reinigingstraject.

Olie en gas

REYM staat in deze sector bekend om haar uitgebreide ervaring en vermogen om geschikte oplossingen te bieden voor ieder reinigingsvraagstuk. Als ervaren industrieel reiniger, beschikken wij over de expertise om de meest uiteenlopende (offshore) cleaning opdrachten uit te voeren. Van drilling en productie tot decontaminatie en decommissioning, bij REYM bent u aan het juiste adres. Ook wanneer u te maken heeft met verontreinigd slib kunt u rekenen op een betrokken team van vakspecialisten. Als één van de weinige organisaties in Nederland hebben wij van overheidswege een vergunning verkregen voor de verwerking van LSA/NORM (afval met een verhoogde natuurlijke radioactiviteit) vervuild slib.

Food

In sterk toenemende mate wordt REYM door opdrachtgevers in de voedingsmiddelenindustrie in Nederland ingeschakeld om reinigingswerkzaamheden uit te voeren. REYM is ISO 22000 gecertificeerd en heeft haar diensten aangepast om precies aan de eisen (HACCP) van deze klanten te voldoen. Voor het geven van het advies tot het ontwikkelen en implementeren van oplossingen op maat, REYM is de perfecte partner voor reinigingsactiviteiten in de voedingsmiddelenindustrie.

Geothermie

Geothermie (aardwarmte) wordt steeds vaker gebruikt voor het verwarmen van huizen, kassen en industrie. REYM biedt verschillende ondersteunende diensten tijdens de booractiviteiten maar ook daarna, als de geothermische put in bedrijf is. Denk daarbij aan het aanmaken en opslaan van boorspoelingen, het reinigen van leidingen en installaties en het decontamineren van NORM-vervuiling (Naturally Occurring Radioactive Material).

De services van REYM

REYM is al meer dan 70 jaar een professionele partner voor industriële reiniging, veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. Voor ieder reinigingsvraagstuk hebben wij een passende maatwerkoplossing.

lees meer


REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS-Group