Vestigingen REYM

Een overzicht van alle REYM-vestigingen en hoe u contact met hen kunt opnemen. Snel naar de calamiteitennummers.

REYM vestigingen

 


Locaties REMONDIS

Bekijk hier de REMONDIS-vestigingen en gelieerde bedrijven in meer dan 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

remondis-locations.com

Reiniging van Nieuwbouwtanks

In een recent uitgevoerd project hebben vestigingen van REYM nauw samengewerkt bij het reinigen van nieuwbouwtanks in opdracht van Cosun Beet Company.

Cosun Beet Company richt zich op het maximaal verwaarden van de suikerbiet. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor de toepassingen: voeding, biobased producten, groene energie, diervoeding en Betacal (kalkmeststof).

De uitdaging was duidelijk: twee nieuw gebouwde tanks, elk met een diameter van 18 meter en een hoogte van 12 meter, moesten grondig gereinigd worden voor ingebruikname. Voor deze opdracht is een hogedruk- en vacuümwagen, een waterwagen en de innovatieve Crawler unit ingezet.

Het reinigingsproces werd zorgvuldig aangepakt. Allereerst werd het plafond van de tanks gereinigd met behulp van een geavanceerde hogedruk 3D-tankwasautomaat. Vervolgens kwam de Crawler unit in actie om de tankwanden grondig te reinigen. Ten slotte werd de bodem gereinigd, waarna beide tanks schoon en droog konden worden opgeleverd.

Na vier werkdagen was de klus geklaard en werden de tanks volgens planning opgeleverd, tot tevredenheid van opdrachtgever Cosun Beet. De samenwerking werd door beide partijen als constructief ervaren, wat mede bijdroeg aan het goede verloop van het project.


REYM B.V. // Onderdeel van REMONDIS-Group